Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Black Gringosi obiskali trening Mure
24. oktober 2020

Manjša skupina Black Gringosov je obiskala trening Mure. Foto: Facebook Black Gringos

Danes je nekaj članov navijaške skupine Black Gringos obiskalo trening Mure. Igralcem so sporočili, da jim po treh zaporednih porazih niso obrnili hrbta, niti jih niso in jih ne bodo kakorkoli obsojali ali verbalno napadali. Z igralci so se pogovorili na miren način  in jim predstavili njihov vidik treh zaporednih porazov.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu