Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Dvojno gostovanje Mure v Varaždinu
1. september 1935

Nogometaši Mure so 1. septembra 1935 gostovali v Varaždinu pri ekipi Sloboda Varaždin. Črno-beli so izgubili z 2:0 (1:0).

Kljub porazu so Sobočani pustili dober vtis, saj je bila Sloboda okrepljena z nekaterimi odličnimi igralci Varaždinskega Š.K. Dobro tekmo je pokvaril slab sodnik, sicer igralec Slobode.

V predtekmi sta se pomerili juniorski moštvi Slobode in Mure. Tudi na tej tekmi so bili boljši domačini s 3:0.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu