Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Fejsal Mulić v Velež?
29. junij 2020

Fejsal Mulić, ki s 1. junijem ni več član Mure, bo kot vse kaže kariero nadaljeval v Mostarju pri Veležu. Tam bo nadomestil Nusmirja Fajića. Foto: EkipaSN

Fejsal Mulić, ki je v sezoni 2019/2020 nosil dres Mure bo kariero najverjetneje nadaljeval v Mostarju pri Veležu. Fejsal je eden izmed štirih igralcev, ki jim je 1. junija potekla pogodba z Muro, klub pa je z igralci ni podaljšal.

Velež išče napadalca, potem ko je njegove vrste zapustil Nusmir Fajić. Nusmir je bil igralec Mure v sezoni 2011/2012 in 2012/2013, v 56. tekmah pa je dosegel kar 27 zadetkov.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu