Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Ge je Filip Gačevski?
8. december 2020

Filip Gačevski je leta 2020 v klubu Enosis Neon Paralimni FC (Ciper). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: lastni arhiv

Ge san?

Klub: Enosis Neon Paralimni FC (Ciper)
Igralno mesto: vratar
Barva kluba: rdeča in modra
Lestvica: 14. mesto

Ka bi pravo?

V Paralimniju se počutim odlično. S soigralcem, prav tako nekdanjim murašem, Gregorjem Balažicem dajeva maksimum. Pogoji so odlični. Nogomet v Cipru je zelo kvaliteten, v ciprskih klubih igra dosti tujcev, liga je zelo dobra in zahtevna.

NE SPREGLEJTE

Filip Gačevski

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu