Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Ge je Mitja Lotrič?
27. november 2020

Mitja Lotrič v dresu Würzburger Kickersov. Avtorske pravice: nkmura.si

Ge san?

FC Würzburger Kickers
Vezni igralec
Barva kluba: rdeča
Lestvica: 18. mesto

Ka bi pravo?

V Nemčiji, kjer sem skupaj s svojo družino se zaenkrat počutim odlično. Odlično se počutim tudi v klubu, soigralci pa so me lepo sprejeli. Liga je zelo zahtevna, tempo je visok, sam pa se dokazujem in čim bolj prilagajam zahtevam.

NE SPREGLEJTE

Mitja Lotrič

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu