Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Gostovanje mariborskega Rapida v Murski Soboti
3. maj 1936

3. maja 1936 bi morala Mura igrati prvenstveno tekmo s Ptujem, vendar je bila tekma na željo Ptuja preložena na poznejši termin. Ptuj se je namreč odpravil na mednarodno turnejo.

Da pa črno-beli ne bi ostali brez tekme so v Mursko Soboti povabili mariborski Rapid, s katerim bi se morali pomeriti v prijateljski tekmi. Rezultata nam ni uspelo nikjer zaslediti. Obstaja verjetnost, da tekma ni bila nikoli odigrana.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu