Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Hat-trick Norčiča premalo za zmago
24. maj 1931

Rapid je visoko premagal Muro. Foto: Muravidek, 31. maj 1931

Nogometaši Mure so se na prijateljski tekmi pomerili z rezervno ekipo mariborskega Rapida. Rapid je zmagal s 4:9. Ob polčasu je bilo 2:4.

Kljub porazu črno-beli niso razočarali. Napadalna in obrambna linija sta delovali dokaj dobro, nekaj težav je bilo le na sredini igrišča, kjer so prevladovali gostje. Pri Muri so se najbolj izkazali Ivo Kardoš, Čagran in Ludvik Norčič, ki je dosegel tri gole.

V Muri znova aktivirali lahko atletski odsek, ki bo treniral istočasno z nogometaši.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu