Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Idejna zasnova prenovljene Fazanerije
16. oktober 2020

Idejna zasnova Fazanerije. Foto: Ekipa24.si

Danes so se v medijih pojavile idejne zasnove prenovljenega stadiona Fazanerija. Stadion bi naj v prihodnosti dobil enotno obliko, povezali bi se naj severna in glavna tribuna, nova pa bi bila tudi vzhodna tribuna.

Trenutno je ideja še daleč od realizacije. Stadion je v lasti občine in le-ta še vedno nima pripravljenega projekta s katerim bi lahko pričela črpati sredstva na morebitnih razpisih. Želja kluba je tudi vadbeni center in ustrezno parkirišče. Trenutno morajo selekcije uporabljati igrišča v okoliških vaseh, kot npr. Rakičanu, Renkovcih, Gančanih itd.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu