Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Jan Gorenc pred tekmo Mura : PSV
23. september 2020

Današnja naslovnica Ekipe je posvečena prihajajočemu dvoboju Mure in PSV. V njej najdemo krajši intervju s stebrom murine obrambe Janom Gorencem.

Sicer pa temperatura pred tekmo počasi narašča. Nogometaši so včeraj, 22. septembra opravili testiranje na novi koronavirus, klub pa je izdal spominske šale, ki gredo v prodajo z današnjim dnem. Cena enega je 25 evrov.

Sicer pa bodo nogomeši PSV-ja v Slovenijo prispeli danes popoldne in v nasprotju s pričakovanji ne bodo opravili uradnega treninga na Fazaneriji. Namestili se bodo v mariborskem hotelu Mercure.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu