Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Lep uspeh Mure v Čakovcu
6. september 1935

Prvo in juniorsko moštvo sta 6. septembra 1935 gostovali v Čakovcu pri Građanskemu. Obe ekipi sta zmagali, prva ekipa z 1:2 (0:0), juniorska pa z 1:3 (0:1).

Najprej so na igrišče stopili juniorji, ki so s pametno taktiko spravili na kolena fizično močnejše domačine. Za Muro sta zadela Hojer in Šerbec, ki je dosegel dva zadetka. Tekma prvih moštev je minila z zasluženo zmago Mure, ki bi lahko bila tudi višja. Sodnik namreč ni priznal povsem regularnega zadetka Mure, ko je vratar Građanskega žogo lovil izza golove črte.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu