Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mediji pred tekmo Mura : Aarhus
17. september 2020

Verjetni postavi. Foto: EkipaSN

Nogometaše Mure čaka danes dvoboj 2. predkroga kvalifikacij za Ligo Europa proti Aarhusu. Pred tekmo smo pregledali nekaj medijev.

V največjem slovenskem časniku Delu so zapisali: "V Stožicah in Fazaneriji v boj za evre in boljši količnik". Danes namreč poleg Mure igra tudi ljubljanska Olimpija.

Slovenski športni časnik EkipaSN prinaša naslov "Da bi lahko razmišljali o velikanu", pri čemer imajo v mislih nizozemski PSV. Če bo Mura želela priti do nizozemcev, bo morala biti več kot stoodstotna na tekmi proti Aarhusu. Pri Muri zanesljivo ne bo Matica Maruška, ki je na tekmi proti Olimpiji obnovil poškodbo mišice.

Pogledali smo tudi med danske časnike. Aarhus Stiftstidende piše o skoraj vojaškem režimu, ki je doletel nogometaše Aarhusa v Sloveniji - stroga karantena in hotel brez izhoda. Trener David Nielsen spoštuje Muro. "Mura je resnično dobra ekipa, močna z žogo, igrajo hiter nogomet in so agresivni. Težko je predvideti kako bodo omenjene lastnosti izrazili proti nam. Menim, da bomo morali biti na najvišjem nivoju, če bomo želeli napredovati."

Obrambni igralec Aarhusa, Niklas Backman: "Glede na to, da bo tekma brez gledalcev, ne bo nebene prednosti domačega igrišča. Mura ima v prvenstvu sedem točk v treh tekmah, kar pomeni, da ne bo lahek tekmec. Mi verjamemo vase in v končni uspeh."

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu