Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mediji pred tekmo Mura : PSV
24. september 2020

Verjetni postavi Mure in PSV-ja Foto: Ekipa, 24. september 2020

Nogometaše Mure čaka danes, 24. septembra 2020 ob 19.00 tekma 3. predkroga kvalifikacij za Ligo Europa. Klub je danes sporočil še, da so vsi nogometaši in osebje, ki so se v torek testirali za koronavirus negativni. Pred tekmo smo pregledali nekaj medijev, ki so že nekaj dni polni zapisov o tej tekmi.

Današnja Ekipa je tekmi posvetila štiri strani. Na dveh straneh prinaša poročilo z včerajšnje tiskovne konference in uradnega treninga. Prinašajo tudi odzive iz tabora PSV-ja, ki včeraj ni opravil uradnega treninga v Murski Soboti. Je pa v svoji mariborski bazi (Mercure hotel) pripravil tiskovno konferenco. Trener Roger Schmidt je o Muri govoril z izbranimi besedami. V Ekipi prinašajo tudi napovedi nekaterih bivših nogometašev. Vsi po vrsti so optimisti glede napredovanja Mure in Celja (danes je na sporedu tudi tekma Ararat-Armenia : Celje).

Lokalni Vestnik je objavil prispevek o včerajšnji novinarski konferenci. Prav tako je objavljen zanimiv komentar o črno-belih oštarijah, ki bodo danes zanesljivo pokale po šivih. V nekatere oštarije lahko celo pridete le ob predhodni rezervaciji.

Nizozemski mediji so se tekmi posvetili predvsem danes, prinašajo pa le odzive s tabora PSV-ja. Največji nizozemski časnik De Telegraaf prenaša besede trenerja Rogerja Schmidta, ki pravi, da je veliki cilj kluba uvrstitev v Ligo Europa in da jih do tja čakata še dve stopnici. Schmidt: "Naš izziv je, da se spoprimemo z vlogo favorita. Smo ekipa v razvoju in prepričan sem, da lahko pokažemo več kot proti Emmnu. Ravno ta tekma je pokazala kako moramo garati do konca če želimo zmagati. To da se uvrstimo v skupinski del Lige Europa je naš velik cilj. Do tega imamo še dve tekmi in prepričan sem, da bomo stoodstotno motivirani, da dosežemo ta cilj."

Današnja tekma je zaradi znanih zadev okrog koronavirusa zaprta za javnost.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu