Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Moštvo Mure že trenira
6. julij 1924

Ekipa športnega kluba trenirajo trikrat na tede. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Mörszka krajina, 6. julij 1924

Pripravljalni odbor za ustanovitev športnega kluba Mura je sporočil, da so statuti kluba pri ustreznih organih v Mariboru in čakajo na potrditev. Potrditev bo pripravljalni odbor najverjetneje prejel že naslednji teden. To je tudi zadnji korak pred ustanovnim občnim zborom.

Sicer pa moštva, ki bodo delovala pod okriljem kluba že trenirajo. Treningi potekajo trikrat na teden in sicer v torek, četrtek in nedeljo.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu