Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mura je deklasirala Dravo
21. maj 1936

V prijateljski nogometni tekmi so nogometaši Mure povsem deklasirali ptujsko Dravo in zmagali z 12:1. Ob polčasu je bilo 7:0.

Mura je na tej tekmi nastopila s povsem spremenjeno postavo, s številnimi novimi obrazi. Drava je igrala disciplinirano, vendar so njihovi igralci po številnih golih "izgubili" glave in neprestano prigovarjali sodniku, ki je moral pri 11:0 izključiti kar tri igralce.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu