Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mura je visoko porazila Jugoslavijo
12. april 1936

Na velikonočno nedeljo je Mura povabila v goste Jugoslavijo iz Celja in jo premagala z visokih 11:4. Že ob polčasu je bilo 9:3 za Muro. Tekma je bila odigrana na novem stadionu Mure.

Mura je bila v prvem polčasu absolutno boljši nasprotnik, prvi zadetek pa je padel že v 5. minuti, ko je zadel Jože Bosina. V drugem polčasu je bila slika malce drugačna. Gostje so strnili svoje vrste in polčas izgubili z 2:1.

Za Muro so zadeli: Jože Bosina (5), Nikolaj Horvat (2), Ivan Hojer (2), Ludvik Malačič (1) in Jeno Kardoš (1).

Kljub razmočenemu igrišču je Mura igrala kot že dolgo ne. Z lepo in kombinatorno igro je povsem zasenčila goste iz Celja.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu