Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mura premagala še Slobodo iz Varaždina
21. julij 1935

V peti prijateljski tekmi to sezono, so se črno-beli pomerili s Slobodo iz Varaždina. To je bila prva tekma teh dveh ekip, slavila pa je Mura s 5:1. Ob polčasu je bilo 1:1.

Povedla je Mura, potem ko sta Novak in Turk skupaj z žogo v mrežo poslala še vratarja Slobode. Varaždinci so nato izenačili prek leve zveze, ki je močno sprožil proti vratom Josipa Kosa. V prvih minutah drugega polčasa je Mura dosegla prek Kardoša drugi zadetek. Tretji gol je dosegel Turk, četrtega pa Ladislav Berger, ki je Muro okrepil pred dobrima dvema mesecema. Končni rezultat 5:1 je postavil Kardoš.

Tekmo je odigrala tudi druga ekipe Mure, ki je premagala Ljutomer s 3:0 (1:0). Gole za Muro so dosegli Cvetko, Šerbec in Hojer.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu