Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mura proti Mariboru s posnetim navijanjem in navijaškimi napevi
29. oktober 2020

Člani navijaške skupine Black Gringos v studiu Murskega vala. Foto: Sportanzo

Današnji derbi med Muro in Mariborom ne bo poseben samo po tem, da bo minil brez gledalcev, temveč tudi po navijačih. Čeprav jihna stadionu ne bo, so Black Gringosi v studiu Murskega vala posneli navijanje in navijaške napeve. Le-te bodo predvajali v času tekme in na ta način poskušali pričarati vsaj nekaj navijaškega vzdušja in dati podporo igralcem.

Mura in Black Gringosi so prvi v Sloveniji, ki so se v času epidemije in zaprtja stadionov lotili takšnega projekta.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu