Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mura v prijateljski tekmi premagala Maribor
9. junij 1935

V prvi prijateljski tekmi v sezoni 1935/1936, so se črno-beli pomerili s starimi rivali iz Maribora in zmagali s 7:2 (5:0). Obe ekipi, tako Mura kot I.SSK Maribor sta nastopili v kombinirani postavi. Pri Muri so manjkali Kardoš II (Jeno Kardoš), Čagran in Videnšek. Kljub temu so črno-beli igrali dokaj kombinatorno in demonstrirali lep nogomet.

V prvem polčasu je bila Mura v izraziti premoči, v drugem pa se je slika nekoliko spremenila. Zaradi velike vročine je bila igra precej ležerna.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu