Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Muraši pričnejo 4. januarja
2. januar 2021

Nogometaši Mure bodo priprave na nadaljevanje sezone pričeli zelo hitro in sicer že 4. januarja 2021. V času priprav pa se bodo odpravili tudi v Turčijo, kamor bodo potovali z istim letalom kot Maribor in Celje. Prvenstvo se nadaljuje 10. februarja, ko bo na Fazaneriji gostoval Tabor.

V oddaji Aktualno na TV Idea je gostoval predsednik Robert Kuzmič, ki je med drugim dejal: "Spet bom ponovil; naš cilj je Evropa, kar prinašajo prva tri mesta na lestvici in pokalna lovorika. Te možnosti nimamo več, torej merimo na eno od prvih treh mest oziroma četrto, če je eden od najboljših treh pokalni zmagovalec. Še vedno vztrajamo pri tem in naredili bomo vse, da bi ta cilj uresničili. Tudi to namreč zagotavlja stabilnost kluba in nadaljnjo rast, prav tako kot prepoznavnost, omogoča pa tudi lažjo prodajo igralcev, kar prinaša proračunska sredstva. Če bi se ponudila priložnost, da bi naredili še kakšen korak več, pa jo bomo z veseljem zagrabili in izkoristili."

Dotaknil se je tudi Anteja Šimundže, ki mu poleti poteče pogodba z Muro: "Mislim, da je o tem še prezgodaj govoriti. Zdaj smo osredotočeni na to, da bi dosegli zastavljene cilje v tej sezoni, seveda pa se bomo z Antejem vzporedno pogovarjali tudi o tem in iskali skupno rešitev za naprej," je zatrdil Robert Kuzmič.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu