Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Muro je okrepil David Đurak
7. januar 2021

David Đurak leta 2021. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaše Mure je danes okrepil 20-letni David Đurak. Rojeni Zagrebčan je igralec sredine igrišča in visok 181 cm. Z Muro je podpisal pogodbo do 31. decembra 2023. Zraven hrvaškega ima tudi slovensko državljanstvo, saj je njegova mama Slovenka.

Đurak ima zelo zanimivo igralsko kariero, saj je igral v mladinskih vrstah londonskega Fulhama. Nato se je preselil v mlajše selekcije Dinama Zagreb od koder je odšel na Irsko h kluboma St. Joseph Boys in St. Kevins Boys. Pot ga je nato vodila v mlajpe selekcije NK Zagreba. S sedemnajstimi leti je odšel na Švedsko k ekipi AIK. Leta 2019 je nato prestopil v mlajše selekcije švedskega IF Bromma. Avgusta 2020 se je vrnil na Hrvaško kjer je nastopal za drugoligaša Međimurje. Odigral je 14 tekem, dosegel en zadetek in zbral tri asistence.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu