Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Na Muro imam zelo lepe spomine
20. april 2020

Damjan Bohar je eden izmed tistih igralcev, ki so v Murski Soboti pustili globlji pečat. Vedno borben in nepopustljiv Damjan, si trenutno kruh služi pri poljskem klubu Zaglebie Lubin, kjer je eden izmed najboljših igralcev. Kot je dejal za časnik EkipaSN ima na Muro zelo lepe spomine in vse kar je Muri takrat manjkalo je bil denar. Vse ostalo je imela - rezultate, gledalce na stadionu in uspehe v Evropi.

IZ MEDIJEV

NE SPREGLEJTE

Damjan Bohar

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu