Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Na otvoritvi stadiona je Ljubljana porazila Muro
28. junij 1936

V okviru otvoritve novega stadiona Mure v Fazaneriji so črno-beli odigrali tekmo proti Ljubljani. Ljubljana je na novo ustanovljen klub, naslednik AŠK Primorja. Ljubljančani, ki so nastopili z rezervno ekipo so slavili z 0:3. Ob polčasu je bilo 0:1.

Na isti dan sta se pomerili tudi rezervna ekipa Mure in prva ekipa Drave. Tekma se je končala brez zmagovalca 1:1.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu