Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Naj 7 v 2020 - Četrtič: Vlaganje v infrastrukturo
28. december 2020

Pogled na južno tribuno leta 2020. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Vodstvo kluba se je v letu 2020 lotilo posodobitve našega nogometnega hrama. Narejeni so bili novi snemalni stolpi, ki omogočajo vrhunsko delo novinarjem in snemalcem. Na Fazaneriji so bili odstranjeni stari sedeži in pritrjeni novi, črno-beli. Precej je bilo še pleskarskih del in ureditve obstoječe travnate površine, ki je dosti boljša kot v preteklih letih. Fazanerija počasi dobiva podobo, ki si jo Mura tudi zasluži.

V letu 2020 so bili dokončno urejeni snemalni stolpi. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pogled na stadion Fazanerija. Slikano z vzhodne tribune. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pogled na vzhodno tribuno in nove snemalne stolpe leta 2020. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu