Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Naj 7 v 2020 - Drugič: Dan, ko je Mura odigrala tekmo z enim izmed najbolj renomiranih klubov, s PSV-jem
26. december 2020

Izenačujoči zadetek je dosegel Nino Kouter. Ob njem Oliver Boscagli. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Tekma s slovitim PSV-jem je bila ena izmed najbolj izstopajočih tekem leta 2020. PSV je verjetno eden izmed najboljših in najbolj renomiranih klubov s katerim so se v svoji zgodovini pomerili črno-beli. Tekma je bila odigrana v 3. predkrogu kvalifikacij za Ligo Europa. Mura se tekmeca ni ustrašila, čeprav je na koncu izgubila z 1:5. Tudi ta tekma je minila z napako - pred praznimi tribunami. So pa navijači napolnili gostilne.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu