Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Naj 7 v 2020 - Petič: Koronavirus prestavil Nõmme Kalju v Budimpešto
29. december 2020

Dvakratni strelec Kevin Žižek. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Leto 2020 si bomo zapomnili po tekmi Nõmme Kalju : Mura, ki je bila iz Estonije prestavljena v glavno mesto Madžarske Budimpešto. Tekmo so krojile okužbe s koronavirusom, na koncu pa je Mura vendarle dokazala, da je bila precej boljše moštvo kot estonski črno-beli. S prepričljivo zmago 0:4 se je Mura uvrstila v 2. predkrog kvalifikacij za Ligo Europa.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu