Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Naj 7 v 2020 - Prvič: Lovorika po 25. letih znova na Fazaneriji
25. december 2020

Visoko dvignjen pokal. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Petindvajset let smo čakali na novo lovoriko in jo 24. junija 2020 tudi dočakali. Mura je postala pokalni prvak Slovenije, v finalu pa je v prekmurskem derbiju z 0:2 premagala Nafto. Tekmo si bomo zapomnili tudi po tem, da je bila odigrana pred omejenim številom gledalcev na Brdu pri Kranju. Da pa ni minila brez navijaškega vzdušja so poskrbeli Black Gringosi, ki so črno-bele bodrili izza ograje nacionalnega nogometnega kompleksa.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu