Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Naj 7 v 2020 - Sedmič: Fenomenalnih 3:0 proti Aarhusu
31. december 2020

Skupinska fotografija po koncu tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pozornost v letu 2020 si je prislužila tudi veličastna zmaga Mure nad večkratnimi danskimi prvaki in udeleženci evropskih tekmovanj, Aarhusom. Mura jih je na Fazeneriji razbila s 3:0 in dvignila vstopnico za 3. predkrog kvalifikacij za Ligo Europa, kjer jih je čakal PSV. Manjkalo je le 5000 gledalcev, saj je bila tekma odigrana brez gledalcev, vendar s polnimi oštarijami.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu