Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Naj 7 v 2020 - Šestič: Slavje po osvojitvi pokala
30. december 2020

Muro je po pokalnem slavju proti Nafti na Fazaneriji pričakala množica simpatizerjev. To je bila noč, ki je ne bomo nikoli pozabili in je predstavljala enega izmed vrhuncev v letu 2020. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Ko so se nogometaši Mure, 24. junija 2020 nekaj pred polnočjo z lovoriko pripeljali v Mursko Soboto se je začelo slavje. Pričakala jih je vojska simpatizerjev, z baklami in pesmijo, prižgali so se reflektorji in slavje se je preselilo na zelenico Fazanerije.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu