Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Naj 7 v 2020 - Tretjič: Tekma z največ prodanimi vstopnicami
27. december 2020

Spominske karte za tekmo Mura : CB 24 Tabor Sežana, ki je bila odigrana 13. junija 2020. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Po zaprtju stadionov zaradi koronavirusa, je vodstvo kluba sprožilo akcijo Mi smo Mura. Navijači smo lahko kupovali spominske vstopnice za tekmo Mura : CB 24 Tabor Sežana, na katerih so bili igralci, osebje in dvanajsti igralec Black Gringosi. Ker je bilo prodanih več kot 10.000 vstopnic je to postala tekma z največ prodanimi vstopnicami doslej. Število je krepko preseglo kapaciteto Fazanerije. Navijači smo črno-bele namesto na stadionu bodrili v čarno-bejlih oštarijah.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu