Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Namesto prvenstvene, prijateljska tekma
30. september 1934

Nogometaši Mure so se v prijateljski nogometni tekmi pomerili z I.SSK Mariborom in izgubili s 4:8 (2:3). Na ta dan bi črno-beli morali igrati tekmo 2. kroga prvenstva proti Panoniji, vendar tekme ni bilo zaradi suspenza Panonije. Mestni tekmec je namreč v 1. krogu proti Dravi nastopil z neverificirani igralci in bil suspendiran za mesec dni.

Rezultat prijateljske tekme bi lahko bil tudi drugačen, če bi napad Mure izkoristil vsaj nekaj priložnosti, ki si jih je pripravil tekom tekme. Moštvo Mure tokrat ni bilo na nivoju, saj so igrali preveč ležerno, odpovedala pa je celotna obramba na čelu z vratarjem Kosom. Čeprav so domačini dobili 8 golov, je bilo razmerje kotov 11:4 za Muro. Mura je ob tem zapravila še dve enajstmetrovki.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu