Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Navijači izbrali Nina Kouterja za naj igralca sezone 2019/2020
23. oktober 2020

Nino Kouter je po mnenju obiskovalcev uradne spletne strani nsmura.si postal naj igralec sezone 2019/2020. Foto: nsmura.si

Uradna spletna stran kluba nsmura.si je izbirala naj igralca Mure v sezoni 2019/2020. Navijači so za najboljšega izbrali Nina Kouterja. Na drugo mesto se je uvrstil Luka Bobičanec, na tretje pa Amadej Maroša.

Klub je izmed vseh glasovalcev izžrebal tri nagrajence. Prva nagrada je kosilo z Ninom Kouterjem v Balejranci. Druga nagrada je brezplačna menjava gum pri Avto Režonja, tretja pa podpisana žoga Mure.

NE SPREGLEJTE

Nino Kouter

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu