Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Neuspela generalka pred prvenstvom
31. marec 1935

Nogometaši Mure so v generalki pred nadaljevanjem prvenstva doživeli pravi polom proti ČSK-ju. Čakovčani so zmagali s kar 1:7. Ob polčasu je bilo 1:2. Mura je zaradi poškodbe Iva Kardoša, drugi polčas igrala z desetimi igralci.

Naslednja tekma, ki čaka črno-bele je prvenstvena tekma proti Dravi. Klub iz Ptuja je letos že igral dve prvenstveni tekmi. Najprej je Drava s 3:1 premagala Ptuj, nato pa še Panonijo z 8:0.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu