Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Nov vratar Mure je Marko Zalokar
6. februar 2020

Po poškodbi Matka Obradovića je Mura angažirala novega vratarja. Črno-bele je okrepil Marko Zalokar, ki je sploh prvič v karieri zamenjal klubske barve. Doslej je bil član Krškega in za posavski klub je zbral 232 nastopov. Zalokar je po Mandiću, Gorencu, Filipoviću in Simiću peta okrepitev Mure v zimskem premoru.

NE SPREGLEJTE

Marko Zalokar

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu