Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Nova zmaga proti Panoniji
23. junij 1935

V prijateljski nogometni tekmi se je Mura pomerila z mestnim tekmecem Panonijo in zmagala z 12:0. Ob polčasu je bilo 7:0. Tekma je bila odigrana v korist podzvezne blagajne. Na ta dan so namreč bili na področju Dravske banovine odigrani številni mestni derbiji. Med drugim so se pomerili Primorje : Ilirija, Drava : Ptuj, na Jesenicah Bratstvo in Gorenjec itd.

Mura je bila na tej tekmi absoluten gostpodar na igrišču in še enkrat več dokazala, kdo je glavni v Murski Soboti. Kljub visoki zmagi so igralci Mure vmes delovali neprepričljivo in bi zmaga lahko bila višja. Panonija je igrala podrejeno in defenzivno, vendar zelo požrtvovalno. Najboljši mož na igrišču je bil vratar Panonije.

Mura je igrala brez Antona Novaka in Ivana Debelaka.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu