Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Obeta se prenova stadiona in kopališča
18. november 2020

Projekt prenove stadiona Fazanerija in kopališča, se je znašel na seznamu pomembnih investicij, kar pomeni, da bomo v bližnji prihodnosti dočakali prenovo teh dveh objektov. Vlada je na podlagi Interventnega zakona za odpravo ovir pri izvedbi pomembnih investicij za zagon gospodarstva po epidemiji covid-19 določila seznam pomembnih investicij, ki se bodo lahko še dopolnjevale.

Med prijavljenimi projekti sta kot rečeno stadion Fazanerija in posodobitev mestnega kopališča s pokritim plavalnim bazenom. Izvedba del je predvidena fazno, in sicer med leti 2022 in 2027. Seveda je vse odvisno tudi od zagotovitve finančnih sredstev, poleg virov Mestne občine Murska Sobota tudi iz drugih sofinancerskih virov.

 

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu