Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Po zmagi še poraz z Mariborom
25. avgust 1935

Nogometaši Mure so se še drugič v tej sezoni pomerili z ekipo I.SSK Maribor. Če so v začetku junija zmagali s 7:2, so tokrat morali priznati premoč gostom, ki so bili boljši s 3:6. Ob polčasu je bilo 1:2 za Maribor.

Mura je imela tokrat slab dan, saj so proti Mariborčanom zaostajali tako v štartu kot kombinaciji. Gledalci so pri Muri najbolj pogrešali elan in požrtvovalnost.

V predtekmi sta se pomerili rezervna in juniorska ekipa Mure. Zmagali so juniorji s 5:0.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu