Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Prepričljiva zmaga mariborskega Rapida
20. september 1931

Vabilo na tekmo Mura: Rapid Maribor. Foto: Muravidek, 20. september 1931

Mura je v drugem krogu prvenstva LNP mariborske skupine gostila prvo moštvo mariborskega Rapida. Zmagali so gostje z 1:6. Ob polčasu je bilo 0:2.

Mura ni bila tako slaba kot kaže končni rezultat. Črno-beli so kar nekajkrat nevarno ogrozili vrata gostov, vendar je bila njihova obramba vselej na mestu. Rapid je dva zadetka dosegel iz enajstmetrovke.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu