Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Prva tekma s sosedi iz avstrijske Radgone
26. julij 1936

Mura je odigrala prijateljsko tekmo z avstrijskim Radkersburgom in zmagala s 5:0. Črno-beli so bili boljši že v prvem polčasu, ko so vodili s 3:0.

Za prvo letošnjo mednarodno tekmo je v Murski Soboti vladalo veliko zanimanje. Mura je bila veliko boljše moštvo in imela ves čas tekmo v svojih rokah. Murina obramba je bila skoraj brez dela, krilska vrsta je na trenutke igrala raztrgano, zadovoljil je le Štefan Čagran. V napadu sta bila najboljša Ludvik Malačič in Jeno Kardoš. Tri zadetke je dosegel Jeno Kardoš, dva pa Ludvik Malačič.

Pred tekmo sta se pomerili rezervni ekipi obeh klubov. Tudi na tekmi so bili boljši sobočani, ki so zmagali s 6:1(1:1). Pri Muri so bili najboljši Ludvik Krančič, Milan Šerbec in Šerbec III. Pri gostujoči ekipi se je najbolj izkazal vratar.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu