Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Prvi remi s Slavijo
12. julij 1936

V drugi pripravljalni tekmi pred pričetkom prvenstva v sezoni 1936/1937, so črno-beli gostovali v Mariboru pri Slaviji in igrali 3:3. Ob polčasu je bilo 0:1. Slavija je klub, ki je nastal na pogorišču mariborske Svobode, tekma pa je bila odigrana na stadionu SK Železničarja, ki zraven novega Murinega stadiona velja za enega najlepših v državi.

Muraši so bili tehnično boljši, vendar so domačini s požrtvovalnostjo in osto igro na koncu uspeli iztržiti remi.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu