Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Razpored jesenskega dela sezone 1935/1936
13. september 1935

Na sedežu Mariborskega odbora Ljubljanske nogometne podzveze so izžrebali pare jesenskega dela prvenstva Štajersko - prekmurske skupine v sezoni 1935/1936. V ligi bo igralo 5 ekip in sicer: Mura, Ptuj, Lendava, Građanski Čakovec in Drava. Mura bo prvo tekmo igrala 15. septembra v Murski Soboti proti Dravi. Prekmurski derbi med Muro in Lendavo bo na sporedu 22. septembra v Murski Soboti.

Vse tekme Mure:
15. 9. - Mura : Drava
22. 9. - Mura : Lendava
29. 9. - Mura : Ptuj
20. 10. - Građanski : Mura

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu