Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Rezultat za Muro bi lahko bil boljši
4. oktober 1925

Poročilo s tekme Rapid : Mura in trenutna lestvica mariborskega okrožja. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Jutro, 6. oktober 1925

Nogometaši Mure so novo prvenstveno tekmo igrali v Mariboru proti Rapidu. Na koncu je bilo 8:1 za Rapid. Polčas 5:1. Sobočani niso bili tako slabi kot kaže rezultat, je pa res, da so igrali proti izvrstni ekipi, ki cilja na najvišja mesta v mariborskem okrožju in Sloveniji. Mura je povedla v 6. minuti, nato pa popustila in prejela osem zadetkov.

Rapid so ustanovili Nemci leta 1919.

Stanje na lestvici je trenutno sledeče:

1. Rapid - 4 točke

2. I. SSK Maribor - 3 točke

3. Mura - 2 točki

4. Ptuj - 1 točka

5. Svoboda in Merkur - 0 točk

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu