Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Smola z Građanskim še kar traja
27. september 1936

V 2. krogu prvenstva sezone 1936/1937 so muraši gostovali v Čakovcu pri Građanskemu in presenetljivo izgubili z 2:1 (0:0).

Smola tekem z Građanskim je za črno-bele skoraj neverjetna. Če na prijateljskih tekmah še nekako uspejo premagati Građanski, so povsem druga pesem tekme za točke, kjer kot po pravilu ostajajo brez točk. Mura je sicer prikazala kombinatorno igro, vendar so povsem zatajili napadalci. Častni gol za Muro je zabil centerhalf. Građanski je zmagal po individualni akciji Banka tik pred koncem tekme. Sicer pa je bila igra disciplinirana in v mejah fair playa, zato sodnik Jančič iz Maribora ni imel pretiranega dela.

V naslednjem krogu je v Murski Soboti na sporedu prekmurski derbi med Muro in Lendavo.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu