Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Stanje v moštvu pred tekmo z Olimpijo
16. november 2020

Soboški črno-beli so začetek 14-dnevnega obdobja brez ligaških preizkušenj začeli z nekaj oddiha. Ante Šimundža je po remiju v Sežani svojim varovancem namenil dva prosta dneva, nakar so se vrnili v ritem treningov z namenom, da bi čim bolje pripravljeni dočakali nadvse naporno končnico jesenskega dela prvenstva. Urnik tekem bo zelo zgoščen, v manj kot mesecu dni jih bodo odigrali osem, peklenski ritem bodo začeli z domačim obračunom proti Olimpiji, ki bo v Fazaneriji gostovala v soboto.

Čeprav so bile prve napovedi dokaj optimistične, je zdaj že bolj ali manj jasno, da ob prihajajočem koncu tedna poleg kaznovanega Klemna Šturma v prekmurski zasedbi ne bo kapetana. Poškodba stegenske mišice še ni pozdravljena, Alena Kozarja v torek čaka naslednji pregled, po katerem bo znanega še kaj več, toda možnosti, da bi v obračunu z zmaji lahko pomagal ekipi, so zares zgolj zelo minimalne. Precej boljše je stanje z Janom Gorencem, za katerim so dnevi terapij, po katerih je predvideno, da se bo danes spet pridružil vadbi skupaj s soigralci. Petkov trening je zaradi bolečine v stegenski mišici predčasno zapustil tudi Dragan Lovrić, a bojda je bil razlog zgolj preventivne narave. Preglavice naj ne bi bile hujše in dalmatinski branilec bi se danes moral vrniti na igrišče.

Od že dlje odsotnih zadnje dneve do vrnitve na zelenico odšteva Klemen Pucko, na ravnici pa so se že pred časom sprijaznili, da v letošnjem letu ne bodo mogli računati na Renata Simića, ki je vmes še zbolel in za določen čas prekinil vadbo po prilagojenem programu, ter Stanišo Mandića in Marina Karamarka; vsi trije imajo skupni cilj, da bi bili nared za začetek zimskih priprav.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu