Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Tomi Horvat podaljšal pogodbo do konca leta 2023
19. oktober 2020

Tomi Horvat je podaljšal pogodbo z Muro do 31. decembra 2023. Pogodba bi mu sicer potekla 30. maja 2021 in bi Fazanerijo lahko zapustil brez odškodnine.

Tomi prihaja iz Turnišča in je tudi mladi reprezentant Slovenije. Kariero je pričel pri Muri, nato odšel v Maribor k mlajšim selekcijam in se nato v sezoni 2018/2019 vrnil k Muri.

NE SPREGLEJTE

Tomi Horvat

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu