Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Uradni trening in tiskovna konferenca pred tekmo Mura : Aarhus
16. september 2020

Na Fazaneriji je bil danes prvi uradni delovni dan pred jutrišnjo tekmo Mura : Aarhus. Nogometaši Aarhusa so v popoldanskih urah prispeli v Slovenijo in se nastanili hotelu v Mariboru. Hotelske kapacitete v Pomurju so namreč ta trenutek polne. Ob 18. uri so opravili uradni trening. Še prej so svoj trening opravili tudi črno-beli. Začinili so ga Black Gringosi in jim pred jutrišnjo zelo pomembno tekmo dali vzpodbudo s tribun. Naj spomnimo, da bo tekma potekala brez prisotnosti gledalcev. Kriv je pa koronavirus.

Črno-beli so opravili tudi tiskovno konferenco, ki je potekala v improviziranem šotoru na prostoru med glavno in severno tribuno. Pred novinarje so stopili trener Ante Šimundža, kapetan Alen Kozar in Klemen Šturm. Danci tiskovne konference niso imeli, saj z njimi ni pripotoval noben novinar. Najverjetnejši krivec za to je koronavirus, saj bi danski novinarji ob povratku v svojo državo morali v karanteno.

Tekma se bo pričela 17. septembra 2020 ob 20.15.

Tiskovna konferenca pred tekmo Mura : Aarhus. Od leve: Stanko Prelec (tiskovni predstavnik), Ante Šimundža (trener), Alen Kozar (kapetan) in Klemen Šturm. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Trening Mure pred tekmo Mura : Aarhus. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Trening je potekal v popoldanskem času. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Igralci so pozdravili Black Gringose. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Black Gringos. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Trening je na Fazaneriji opravil tudi Aarhus. Foto: facebook AGF Aarhus

Trener David Nielsen (levo) daje navodila svojim nogometašem. Foto: facebook AGF Aarhus

AGF Aarhus. Foto: facebook AGF Aarhus

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu