Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Uspela generalka z Lendavo
13. september 1936

V generalki pred prvenstvom so črno-beli gostovali v Dolnji Lendavi in se pomerili z Lendavo. Po dveh porazih z lendavčani, so črno-beli tokrat vknjižili zmago 1:2 (1:1).

Za tekmo je v Lendavi vladalo veliko zanimanje, kajti Lendava je zadnji dve tekmi proti Muri dobila in to z golom razlike. Tokrat so muraši pokazali drugačen obraz in rezultat bi na koncu lahko bil višji. Prvi polčas je minil v veliki premoči Mure, vendar napadalci niso znali realizirati priigranih priložnosti.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu