Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

V idealni enajsterici jeseni kar trije nogometaši Mure
21. december 2020

Nino Kouter je dosegel vodilni zadetek za Muro na tekmi proti Mariboru, 29. oktobra 2020. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometni novinarji radijskega športnega uredništva RTV Slovenija, so v najboljšo enajsterico jesenskega dela prvenstva 2020/2021 postavili tri nogometaše Mure, Nina Koutra, Žigo Kousa in Jana Gorenca. Nino Kouter je bil v enajsterico jeseni uvrščen soglasno.

Idealna enajsterica Prve lige:

Vratar: Žiga Frelih (Olimpija);

Branilci: Žiga Kous (Mura), Jan Gorenc (Mura), Žan Žužek (Koper), Žan Kolmanič (Maribor);

Vezisti: Nino Kouter (Mura), Dare Vršič (Koper), Jan Repas (Maribor);

Napadalci: Andrej Vombergar (Olimpija), Nardin Mulahusejnović (Koper), Đorđe Ivanović (Olimpija).

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu