Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Vabilo na ustanovni občni zbor športnega kluba Mura
9. avgust 1924

Vabilo na ustanovni občni zbor športnega kluba Mura Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Mörszka krajina, št. 33

Pripravljalni odbor za ustanovni občni zbor športnega kluba Mura je 9. avgusta 1924 izdal vabilo na občni zbor. Občni zbor bo potekal 16. avgusta 1924 ob 20.00 v hotelu Dobray v Murski Soboti. Na njem bodo izvolili načelnike različnih odsekov, tudi nogometnega.

Na sliki je izsek iz tednika Mörszka krajina, ki je izšel 17. avgusta 1924.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu