Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Velikonočno gostovanje Rapida v Murski Soboti
22. april 1935

Nogometaši Mure so na velikonočno nedeljo in ponedeljek igrali dve prijateljski tekmi z mariborskim Rapidom. V nedeljo, se je tekma končala s 3:3 (2:3), v ponedeljek pa z 2:5 (0:1).

Velikončni turnirji so stalnica Mure, saj ob ob tem krščanskem prazniku v Murski Soboti že v preteklosti gostovala številna moštva. Tokrat sta prijateljski tekmi služili Muri kot generalka pred finišem prvenstva in dvema tekmama s Panonijo in Građanskim.

Rapid igra v tej sezoni v podzvezni ligi (I. razred), kjer skupaj z Ilirijo in mariborskim Železničarjem tvori hrbtenico slovenskega nogometa. Mura, ki se letos bori za vstop v I. razred se je Rapidu dobro zoperstavila in v nedeljo iztržila remi. Na prvi tekmi je Mura nastopila z dvema igralcema, ki nista običajno del prve enajsterice, na drugi tekmi pa s štirimi.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu