Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Vesele božične praznike in srečno novo leto
23. december 2020

Besede iz naslova je Mura uporabila v medijih, na prehodu v leto 1935. Tudi 86 let pozneje smo ljudje še vedno ostali ljudje, z enakimi željami in potrebami. Ostanite zvesti spremljevalci Murine zgodovine, saj pravijo, da lažje in bolje cenimo sedanjost, če poznamo svojo preteklost.

Vesele božične praznike in srečno novo leto 2021, vam želi ekipa NK Mura skozi čas.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu